podcast

aloitan podcastin pitämisen

Olen ollut vähän hiljaisempi täällä blogin puolella, koska oma arki on täyttynyt uudella tekemisellä. Syksyllä laitoin facebookkiin ilmoituksen, että lähtisikö joku keskustelemaan minun kanssa aiheista vähän syvällisemmällä tasolla sekä antamaan vertaistukea. Ihana Ninni otti yhteyttä ja aloimme tuumasta toimeen.


Ensimmäinen jakso julkaistaan tämän viikon torstaina, eli 30/1, Spotifyssä.


Ei ole ollut mikään helppo projekti. Ensinäkin aikataulujen yhdistäminen, kaikki alkutyöt, äänitys ja editointi. Tiesin jo, että en ole kovin hyvä puhuja, olenhan siitäkin jo kirjoittanut postauksenkin, mutta jotenkin tuossa äänittäessä sen ihan kunnolla itsekin huomaa, kuinka se oma puhe takkuaa. Onneksi voi ottaa uudestaan ja onneksi on editointiohjelma! Editoimisen työläys on yllättänyt – kuinka yhden jakson editoiminen kestää useita tunteja.


Olenkin ihan fiiliksissään koko hommasta. Pääsen kehittämään itseä puhumisen ja editoimisen saralla. Lisäksi kun olen ollut aika yksin täällä pk-seudulla, niin nyt minulla on henkilö, jota näen säännöllisesti ja jonka kanssa juttu luistaa.


Ensimmäinen jakso julkaistaan tämän viikon torstaina, eli 30/1, Spotifyssä. Jaksosta pääset keskustelemaan esimerkiksi Instagramissa @pintaasyvemmalta tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen pintaasyvemmalta.podcast@gmail.com


Toivottavasti tulet kuulolle. Tämän viikon jaksossa laitetaan podcast käyntiin ja tulevalla kaudella käsitellään aiheita, joista en ole vielä täällä blogin puolella kertonut mm koulukiusaaminen, työt sekä parisuhde ja siihen liittyen ero ja kuolema.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *