kuolema suru

hyvää syntymäpäivää sinne taivaaseen

Tänään on se päivä, joka on ahdistanut minua ihan hirveesti! Tämän päivän piti olla paljon parempi, kuin vuosi sitten – tälle päivälle oli paljon odotuksia. Ei nämäkään odotukset täyttyneet.


Olen stressannut niin paljon, itkenyt silmät päästäni. Suru on tullut uniin, näen nimittäin todella ahdistavia unia niin minun kuolemasta, tai vakavasti sairastumisista. Olen nähnyt myös unia, joissa minä ja Mikko olemme yhdessä. Aluksi unet ovat todella mukavia ja on se onnentunne. Kesken unen kuitenkin joka kerta hoksaan, että tämä on unta, ei totuus ja sitten alkaa ahdistaa niin paljon, että herään ahdistukseen. Olen taas joutunut alkaa syömään unilääkkeitä, jotta en näkisi niin paljon unia. Lisäksi olen myös stressannut ja surrut niin paljon, että tulin kipeäksi. En ole ikinä kipeenä. Kuoleman jälkeen olin pari kertaa ja sen jälkeen on ollut tervettä kautta. Nyt synttäreitä edellisenä päivänä sairastuin ja olen 100% varma, että tämä johtuu synttäreistä sekä lähestyvästä kuolinpäivästä. Se on ihan tutkittu juttu, että suru sairastuttaa.


Olen todella helpottunut, että tämä päivä on vain yksi päivä, pian ohi. Yksi ahdistava päivä vähemmän, yksi merkkipäivä vähemmän. Toivon, että maaliskuu olisi pikaisesti ohi. Voisi unohtaa kaiken tämän paskan, kaikki nämä tunteet ja ajatukset. Maaliskuun jälkeen kaikki on ensimmäistä kertaa käyty läpi. Onneksi kohta voi huokaista helpotuksesta, että yhdestä erikoispäivästä taas selvittiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *