hyvinvointi ihmissuhteet

hyviä fiiliksiä

Harvoin tulee kirjoitettu hyvistä päivistä tänne blogiin. Tiedän sen, että blogi saattaa antaa vähän virheellisen kuvan tämän hetkisestä tilanteesta. Yleensä vain menen pää kolmantena jalkana asiasta toiseen, uppoudun keskusteluihin sekä asioihin niin, että unohdan muunmuassa syödä. Ymmärrätte varmaa, että miksi blogikin silloin unohtuu. Sitten huonoimpinaa hetkinä purkaa oloa ylös. 


Olen tehnyt tosi paljon sen eteen töitä, että pystyisin rakentaa onnellisuuden itseeni. Pikku hiljaa alan tavoitella sitä ja minulla onkin olo, että elämässäni tällä hetkellä on kaikki hyvin, tai lähes kaikki. Tietysti monia asioita kaipaan ja ne asiat ovat takaraivossa vähän koko ajan. Mutta se on oikeasti iso asia, että ne ovat takaraivossa, eikä jatkuvasti päälimmäisenä mielessä. Kyllä niitä hetkiäkin on hyvinä päivinä, että joku asian on päälimmäisenä mielessä, mutta niiden kanssa pystyy elämään.


Minun elämä on välillä aikamoista säätöä, jonka takia murheet unohtuu. Uskon myös, että erityisesti tänä viikonloppuna on extra hyvä fiilis. Olen nimittäin matkalla tapaamaan ystäviäni. Toisten seura on parasta aivot narikkaa meininkiä ja varsinkin, jos toiset ovat samassa tilassa. Mutta täytyy myöntää, että Pohjaanmaalle meno vähän ahdistaa. Itselle Pohjanmaa on yksi kokonainen tuntematon alue, jonne on haudattu Mikko ja jossa minusta liikkuu aivan uskomattomia valheita. Eiköhän nämä ajatukset lähde pois, kun pääsen ihmisten seuraa. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *