hyvinvointi

miksi en ole postaillut?

Ei ole tullut postailtua tänne, vaikka minulla on useampi postaus valmiina. On ollut niin menoa ja meininkiä ja niiden ulkopuolella sit on ollut totaallisia out tiloja, joten en ole vain ollu kykeneväinen julkaisemaan mitää.


Tarkoitus kuitenkin on jatkaa blogin pitämistä, mutta en halua julkaista väkisin. Viime aikoina on tullut keskusteltua paljon rajoista muutaman ihmisen kanssa ja haluan pitää rajani myös hyvinvointini suhteen. Blogipostaukset eivät mene sen edelle. 


Eilen kävin pitkästä aikaa uimassa klooripitoisessa vedessä. Lapsena minulle tuli kloorista hyvin herkästi pää kipeäksi. Riitti vain kävellä vaikka klooristen uikkareiden ohi. Olen huomannut, että se on hälvennyt näiden vuosien aikana ja eilen sitten kävin uimassa Allas sea poolilla – oli aivan ihanaa. Nautin niin paljon pimeästä ja valoista, lisäksi minulla oli mukana todella hyvää seuraa. 


Viettäkää ihana sunnuntai! Minä vietän tämän päivän vielä ystävieni seurassa.


ps. muistakaa käydä kuuntelemassa meidän podcastia, jos ette ole vielä käyneet. Kaksi jaksoa tullut jo ulos ja löydät Pintaa syvemmältä podcastin Spotify:stä tai Apple podcastista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *